Orthopedagoge Ildi Hummelink, Marrant:
Mijn naam is I
ldi Hummelink, orthopedagoog bij Marant. Ik kom wekelijks op ít Stedeke om dyslexiebehandelingen te geven aan een aantal leerlingen.

 

Bij Marant werken we samen met ouders en leerkrachten aan het vergroten van de lees- en spellingvaardigheid van kinderen. Ook besteden we veel aandacht aan het verbeteren van het zelfvertrouwen en leesplezier. Samen oefenen we wekelijks met klanken, woorden, teksten en spellingopdrachten. We werken daarbij met een vaste methodiek, waarbij veel aandacht uit gaat naar de persoonlijke eigenschappen en sterke en zwakke kanten van het kind. Sinds afgelopen voorjaar gebruiken we hierbij behandelsoftware waarbij we samen kunnen werken op een laptop of tablet (hier lees je meer over Letterlicht).

Mocht u vragen hebben, loop gerust een keer bij me binnen, kijk op
www.marant.nl of stuur een mailtje naar i.hummelink@marant.nl
Onderwijsassistente Angela Jansen:
Mijn naam is Angela Jansen, ik ben 21 jaar en ik woon in Neede. Ik ben een echte boekenwurm en houd er ook erg van om een serie volgen. Verder doe ik aan fitness en zo af en toe een stuk hardlopen vind ik ook leuk om te doen. Ik ben graag bezig met mijn nagels, ik doe dan ook aan nail-art. Hier kan ik goed mijn creativiteit in kwijt.

Ik heb de opleiding onderwijsassistent niveau 4 gevolgd op het Graafschap College te Groenlo. Ik heb mijn diploma behaald in juni 2015. Ik heb in mijn opleiding verschillende stages mogen lopen. Dit was zowel in speciaal onderwijs als regulier onderwijs.
Nadat ik mijn diploma heb behaald, heb ik me ingeschreven om in te vallen. Via het Obt heb ik een jaar invalwerk gedaan op verschillende scholen voor speciaal onderwijs. 

Sinds het begin van dit schooljaar ben ik werkzaam op OBS Stedeke. Hier ben ik te vinden in groep 7/8. Ik ondersteun de leerkracht tijdens de lessen; ik begeleid hulpgroepjes en loop hulprondes om de leerlingen te helpen.
Verder ben ik ook regelmatig met individuele leerlingen uit diverse groepen aan het werk.


Ik werk hier met veel plezier en ik heb erg veel zin in dit schooljaar!